آشنایی با دستگاه های قالیشویی

آشنایی با دستگاه های قالیشویی


دستگاه های قالیشویی در سال‌های اخیر، شستشوی فرش و پاکیزگی و بهداشت منازل را به‌کلی دگرگون و متحول کرده‌اند! استفاده از این تجهیزات علاوه بر صرفه جویی در زمان و نیروی مصرفی برای شستشو، کار را با کیفیت بالاتری نیز به انجام می‌رساند.

این دستگاه‌ها مراحل شستشو، آبکشی و خشک کردن انواع فرش، قالی و قالیچه را به صورت اتوماتیک یا نیمه اتوماتیک انجام می‌دهند. به این ترتیب بدون نیاز به دخالت دست می‌توان بخش زیادی از کار یا کل آن را با سرعت و کیفیت بالا انجام داد.

در این مطلب ضمن بررسی این دستگاه‌ها، به موارد زیر نیز می‌پردازیم:

  • از عملکرد دستگاه‌ های قالیشویی بیشتر بدانیم!
  • در مرحله خشک کردن فرش از چه دستگاهی استفاده می‌شود؟

با ما تا انتهای مطلب همراهی کنید.

شستشوی سریع، دقیق و باکیفیت با دستگاه قالیشویی!

فرش را به‌جرات می‌توان اصلی‌ترین جزء زیرانداز منازل ایرانی از قدیم تا امروز دانست که حتی با وجود اضافه شدن مبلمان و اجزای دکوراسیون مدرن هیچ زمان از مد نیفتاده است. نیاز به حفظ نظافت در این بخش از لوازم منزل، شستشوی گاه به گاه و دوره‌ای آن را الزامی نموده است.

این روزها که شکل منازل تغییر کرده و فضایی برای این نوع کارها وجود ندارد، این کار به دستگاه های قالیشویی سپرده می‌شود.

این تجهیزات، با داشتن قابلیت‌های گوناگون کار شستشو را در کمترین زمان با کیفیت بالا به انجام می‌رسانند.

تنوع مدل‌های این وسایل، امکان انجام کار را به‌درستی فراهم می‌کند.

دین اسلام همواره در خصوص نجاست و پاک کردن آن تاکید ویژه‌ای کرده است. از دیدگاه پزشکی نیز نجاست باعث انتقال بیماری‌های زیادی می شود. به عنوان یک مسلمان حتما….

این دستگاه‌ها شامل موارد زیر می‌گردد:
  • آبگیرهای فرش
  • خشک کن قالی و قالیچه: در هر قالیشویی برای خشک کردن ابتدایی فرش‌های شسته شده، از انواع خشک کن دیگی یا لوله‌ای استفاده می‌شود. مرحله مهمی که در صورت انجام ناقص یا حذف، تمام زحمات مرحله شستشو به هدر رفته و فرش با مشکلاتی نظیر بو گرفتن یا زرد شدن سطح و ریشه‌ها روبرو خواهند شد.
  • فرچه‌های شستشو (تک موتوره و دو موتوره): در این بخش فرش با هر طول و اندازه وارد دستگاه شده و با عبور از آن و پس از شستشوی کامل از طرف دیگر به صورت لوله شده خارج می‌شود.
  • دستگاه‌های گردگیر و خاک گیرهای ضربه‌ای و دورانی: برخی فرش‌ها در قالیشویی به‌دلیل وجود خاک زیاد، نیاز به گردگیری قبل از شستشو دارند. این مورد بیشتر در فرش های روستایی و نمونه‌هایی که برای پیک نیک و گردش های خارج شهر از آنها استفاده شده دیده می‌شود. ۲ نوع دستگاه ضربه‌ای و شلاقی، با تکنیک متفاوت گردگیری را انجام می‌دهند.
  • شوینده‌های اتوماتیک ثابت: در این نوع با دخالت جزئی نیروی انسانی کار شستشو با دقت بالا انجام می‌شود.
  • قالیشویی ریلی: این سیستم با استفاده از فن‌آوری هوشمند و ضمن تشخیص میزان نیاز فرش به ماده شوینده و مراحل کار، شستشوی کیفی و عالی روی فرش انجام می‌دهد.
  • شوینده‌های اتوماتیک دیسکی: این مدل‌ها به‌شکل تمام اتوماتیک کار شستشو را با دقت و کیفیت بالا انجام می‌دهند.
  • پولیشرها: این شوینده‌ها با دو فرچه قالی و قالیچه را به‌بهترین شکل شستشو می‌دهد.
آشنایی با دستگاه های قالیشویی

سخن آخر

شستشوی باکیفیت فرش را بدون‌ آسیب به تار و پود آن و با تضمین تمیزی با استفاده از دستگاه های قالیشویی متنوع و مدرن امروزی بخواهید. در این مجموعه، کلیه مراحل از گردگیری، شستشو و آبگیری و مرحله حساس و مهم خشک کردن توسط انواع دستگاه‌های موجود انجام می‌گیرد.

در قالیشویی‌های معتبر کلیه این مراحل همراه با تضمین کیفیت شستشو و تحویل سالم فرش به مشتری انجام می‌شود.

میخوایی میخوایی فرشتو با دستگاه بشوری؟ بانو اینکارو برات انجام میده!

کارخانه قالیشویی بانو کرج با تیمی متخصص، متعهد و آموزش دیده، بهترین و بزرگترین قالیشویی، مبل شویی و خدمات ترمیم فرش در کرج.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *