ویروس ها و باکتری های داخل فرش

ویروس ها و باکتری های داخل فرش


شستشوی قالی به دلایل زیادی صورت می‌گیرد که رعایت بهداشت از اصلی‌ترین آنها به‌شمار می‌آید. علاوه بر درخشش و زیبایی ظاهری، این پاکیزگی می‌تواند به رفع مواردی مانند ویروس‌ها و باکتری‌هایی مربوط باشد که درون فرش وجود دارند.

در این صورت، هم از بروز بیماری و مشکلات جانبی ناشی از آلودگی‌های ویروس و باکتری پیشگیری می‌شود و هم فرش‌ها جلوه زیباتری پیدا می‌کنند.

در این مطلب می‌خوانیم:

  • چه ویروس‌ها و باکتری‌هایی در فرش لانه می‌کنند؟
  • با شستشوی قالی چه میزان از این موارد از بین می‌روند؟
  • برای از بین بردن ویروس و باکتری کدام روش شستن قالی بهتر است؟

با ما در مطالعه این مطلب همراه شوید.

چرا باید لکه‌های روی فرش را بلافاصله پاک کنیم؟

آماده شده‌اید تا به سر کار بروید که ناگهان لیوان شیر از دست کودک‌تان می‌افتد و شیر روی فرش می‌ریزد یا در حال میل کردن غذا هستید که مقداری از آن روی فرش می‌ریزد ولی ناگهان زنگ در خانه به صد….

از ویروس‌ها و باکتری‌های موجود در فرش بیشتر بدانیم!

فرش در زندگی ما ایرانیان نقش مهمی ایفا می‌کند. این زیرانداز قیمتی در خانه‌های هر یک از ما نه فقط یک پوشش، که بخشی از سنت و فرهنگ ایرانی است.

نشستن و برخاستن روی فرش و نیز انجام کارهای روزانه در این محیط با گذشت زمان، به آلوده شدن فرش منجر می‌شود که نیاز به شستشوی قالی در فواصل زمانی را بیشتر می‌کند.

علاوه بر این، قرار داشتن قالی در معرض آلودگی‌های محیطی، باعث جایگزینی، رشد و تکثیر انواع قارچ و باکتری در الیاف آن و انتقال این عوامل به محیط زندگی و پوست بدن می‌شود. موردی که مولد بسیاری از انواع بیماری‌ها بوده و آسیب‌های جدی به سلامتی افراد وارد می‌کند.

اعضای مختلف بدن، از مو و پوست تا دستگاه تنفسی در صورت روبرو شدن با چنین مشکلی صدمه دیده و در معرض آلودگی قرار می‌گیرند. بروز مشکلات حساسیتی که از این موضوع ریشه گرفته در چنین شرایطی بسیار متداول است. با وجود فرشی پر از ویروس و باکتری در منزل نباید از بروز مشکلات آلرژی تعجب کرد!

آیا ویروس و باکتری با جارو کردن از فرش خارج می‌شوند؟

جارو کردن فرش‌ها چه به روش سنتی و چه با جاروبرقی، گرچه در پاکیزگی ظاهری و رفع گرد و غبار روی قالی موثر است، اما نمی‌تواند در ریشه‌کنی ویروس و باکتری و سایر عوامل الوده کننده عمقی و میکروسکوپی نقش چندانی ایفا کند. این موارد که قابل دیدن با چشم غیرمسلح نیستند، در تار و پود و میان الیاف فرش جایگزین شده و در همان محیط رشد و تکثیر پیدا می‌کنند.

ویروس ها و باکتری های داخل فرش

آیا شستشوی قالی می‌تواند این مشکل را ریشه‌کن کنند؟

برای برطرف کردن این عوامل نیاز به پاکیزه‌سازی قالی است. آن هم با آب کافی و شوینده‌های مناسب که قادرند این موارد را به‌کلی از بین برده و محیط فرش را به‌طور جدی و اساسی پاکیزه نمایند.

اما اینکه تا چه حد از این ویروس‌ها و مواد زائد با شستن قالی از بین می‌رود، بستگی به نحوه شستشو، دمای آب و به‌ویژه مرحله مهم خروج آب و خشک کردن نهایی فرش دارد.

در شستن فرش به شیوه سنتی و در منزل، هر یک از این مراحل با وجود صرف زمان زیاد لزوما به نتیجه دلخواه نمی‌رسد. نیاز به آب فراوان با دمای مناسب و فضای کافی برای پاک کردن گرد و غبار، شستشوی کامل و آبگیری و در نهایت خشک کردن فرش، انجام این کار را در منزل با دشواری‌های جدی روبرو کرده است.

شستشوی قالی در قالیشویی مجاز و معتبر، به‌دلیل وجود تجهیزات مناسب و کادر کارآزموده این کار در کوتاهترین زمان ممکن و به بهترین شکل انجام می‌شود.

از بین بردن باکتری های فرشتو بسپار به بانو!

کارخانه قالیشویی بانو کرج با تیمی متخصص، متعهد و آموزش دیده، بهترین و بزرگترین قالیشویی، مبل شویی و خدمات ترمیم فرش در کرج.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *