بدون اغراق ما ایرانیها دربین تمیزترین مردم جهان قرار داریم. ما به نظافت شخصی و پاکیزگی و تمیزی منزل خود بسیار اهمیت میدهیم و بسیاری از کارهای نظافتی مانند جارو کشیدن یا شستشوی ملحفهها را هر هفته تکرار میکنیم. بنابراین بهتر است که روش اصولی انجام اینکارها را بدانیم تا کمتر به وسایل خانه آسیب وارد شود. اکنون قصد داریم با شرح روش صحیح جاروکردن فرش به شما کمک کنیم تا طول عمر فرش خود را بالاتر ببرید.
جارو کردن فرش از کارهای روتین و همیشگی خانه است که بهمنظور پیشگیری از تجمع خاک و آلودگیهای دیگر در خانه بهطور منظم انجام میشود. اما همانقدر که جارو زدن، میتواند در تمیزی و پاکیزگی خانه موثر باشد، جارو زدن غیر اصولی فرش نیز باعث از بین رفتن فرش و آسیب به آن میشود.
بههمین دلیل رعایت روش صحیح جارو کردن فرش در کاهش هزینههای مازاد و بیدلیل خانواده نقش مهمی را ایفا میکند. چرا که جارو زدن اصولی فرش باعث افزایش طول عمر آن خواهد شد. فراموش نکنید که روش صحیح جارو زدن فرش یکی از مهمترین راههای محافظت از سلامت قالیها است.
برای تولید هر نوع محصول در یک کارگاه تولیدی در وهله اول احتیاج به ماده اولی…
فرش را در جهت درست جارو بزنید. جهت جارو زدن فرش در راستای و همسو با خواب پرزهای فرش است. دقت کنید که جارو زندن فرش در جهت مخالف خواب پرزها، به آنها فشار وارد کرده و طول عمر فرش را کاهش می دهد. برای پیدا کردن جهت خواب فرشها، دست خود را بهآرامی روی فرش بکشید، سمتی که دست شما راحت روی فرش حرکت میکند و با زبری پرزها برخوردی ندارد، جهت و راستای خواب فرش خواهد بود.
برای جارو زدن صحیح فرش باید به جاروبرقی و سری آن نیز توجه داشت. ابتدا توجه داشته باشید که در روش صحیح جارو کردن فرش، از بالاترین و قویترین درجه مکش جارو استفاده نکنید. بهخصوص اگر مکش جاروبرقی شما زیاد است. برای فرشهای کمپرز میتوانید از سریهایی که برسهای شانه بلند یا دوار دارند استفاده کنید. برای فرشهای متراکم و پرز بلندتر از سریهایی با شانههای کوتاهتر کمک بگیرید. بهطور کلی سعی کنید در فواصل استفاده از جاروبرقی، از جاروهای دستی یا شارژی که مکش ضعیفتری دارند برای جمع کردن ذرات ریز موجود روی فرش کمک بگیرید.
دسته جارو برقی را به عقب و جلو حرکت ندهید. اگر سری جارو را روی مداوم به عقب و جلو ببرید، جارو در حرکت رو به عقب در جهت مخالف پرزها عمل خواهد کرد. بهتر است دسته جارو را از خود فاصله داده، سمت خود بکشید، سپس بلند کنید و مجدد از خود فاصله داده و حرکت را تکرار کنید. با این روش سر جارو برقی همواره در جهت خواب پرزهای فرش حرکت خواهد کرد.
ممکن است اینکار کمی جارو کشیدن را برای شما سختتر کند اما توجه به این جزئیات از مهمترین اصول روش صحیح جارو کردن فرش است. ضمن اینکه بهتر است دسته جارو را آرام و کند روی فرش بکشید. سریع حرکت دادن دسته به ذرات ریز و درشت روی فرش فرصت مکیده شدن نمی دهد و شما مجدد مجبور خواهید بود که جارو را روی یک بخش فرش حرکت دهید.
کارخانه قالیشویی بانو کرج با تیمی متخصص، متعهد و آموزش دیده، بهترین و بزرگترین قالیشویی، مبل شویی و خدمات ترمیم فرش در کرج.
آقای فرش، بهعنوان برندی شناخته شده و پرطرفدار، در میان فروشندگان و تولیدکنندگان فرش ایرانی مطرح است...
هنگامی که در درز های مبلمان شما خرده غذا و آلودگی جمع می شود، باید ابتدا با جارو برقی آن ها را خوب ت...