معایب و مزایای تا کردن و لول کردن فرش را بهتر است به صورت جداگانه بررسی کرده و در نهایت تصمیم گیری کنیم که به هنگام جابجایی و حمل و نقل فرش و همچنین در مورد انبارداری آن کدام یک از این روش ها را باید برای حفظ سلامت و عدم آسیب رسانی به فرش های خود انتخاب نماییم.
فرش و قالی به خصوص انواع دستباف آن از وسایل لوکس و گرانقیمت منزل محسوب می شوند و داشتن اطلاعات سودمندی چون اصول جا به جایی و انبارداری آنها امری ضروری است. برای کسب اطلاعات و آگاهی در مورد معایب و مزایای تا کردن و لول کردن فرش با ما همراه باشید.
معایب و مزایای تا کردن فرش
از آنجایی که با تا کردن فرش، حجم آن به طور قابل توجهی کاهش می یابد تنها مزیتی که می توانیم برای تا کردن فرش قائل شویم فضای کمی است که هنگام جابجایی اشغال می کند. استفاده از این روش به صورت کوتاه مدت و تنها برای جابجایی، هر چند ممکن است به بافت فرش و الیاف آن آسیب نرساند اما در بلند مدت و برای انبار و نگهداری طولانی فرش به هیچ وجه استفاده از این روش توصیه نمی شود چرا که:
– تا کردن فرش به مدت طولانی موجب شکستگی فرش و کم شدن از ارزش آن می شود.
– با ایجاد شکستگی در فرش به خصوص در مورد فرش های گران قیمت مجبور به پرداخت هزینه زیاد برای رفو و ترمیم آن خواهید شد.
– قسمت های تا خورده فرش در طولانی مدت بهترین مکان برای رشد و نمو بید و تخم های آن می شوند و به مرور زمان فرش را جویده و از بین می برند.
حال برای ایجاد مقایسه بین معایب و مزایای تا کردن و لول کردن فرش بهتر است به ذکر نکاتی در مورد لول کردن فرش نیز بپردازیم.
همچنین بخوانید....
شکستگی فرش مسئله ای است که بر اثر عوامل مختلفی که در این متن به آنها اشاره خواهیم کرد اتفاق می افتد. این مسئله مختص نوع خاصی از فرش نبوده و هم در مورد فرش های دستباف و هم فرش های ماشینی …
مزایا و معایب لول کردن فرش
لول کردن فرش روشی استاندارد، مناسب و پرطرفدار برای حمل و جابجایی فرش و همچنین انبار کردن آن است. به هنگام لول کردن فرش ها تنها با استفاده از یک ریسه یا طناب مناسب و بستن آن به دور فرش لول شده (در دو یا سه قسمت فرش) می توانید آنها را به همان صورتی که لول کرده بودید به مقصد منتقل نمایید.
همچنین لول کردن فرش روش مناسبی برای انبارداری فرش نیز هست چرا که با استفاده از این روش هیچ شکستگی و تنش فیزیکی در فرش ایجاد نشده و فرش برای طولانی مدت بدون آسیب نگهداری خواهد شد. البته به هنگام لول کردن فرش برای انبار آن در لا به لای فرش قرار دادن نفتالین را برای جلوگیری از بید خوردگی فراموش نکنید و هر چند مدت یکبار لول فرش را باز و از سلامت فرش های خود در انباری که هیچ اثری از رطوبت در آن وجود ندارد اطمینان حاصل نمایید.
نتیجه ذکر معایب و مزایای تا کردن و لول کردن فرش
حال که با معایب و مزایای تا کردن و لول کردن فرش تا حدی آشنا شدید به نظر می آید لول کردن فرش از هر لحاظ به منظور جابجایی و انبار فرش مناسب تر از تا کردن آن می باشد.
خدمات حرفهای قالیشویی در کرج و حومه
کارخانه قالیشویی بانو کرج ارائه کلیه خدمات تخصصی قالیشویی با ماشین آلات تمام اتوماتیک،سرویس دهی ویژه خدمات به سراسر کرج.
بدون دیدگاه